previous arrow
next arrow
Slider

Le Ciel Park Towers

DESIGN DETAILS

Interior Architecture: Peacock + Lewis

FF&A Design: Peacock + Lewis

Contractor: JP Coleman Construction

Budget: $6,625,000

Size: 29,000 sq. ft.

Owner: Le Ciel Park Towers

Completion Date: March 2019

Contract: Linda Goldberg

email: lindagoldberg0807@gmail.com

 

AWARDS

  • 2019 Design Excellence Award – 1st Place for Hospitality Design Common Space
  • 2019 CBIA Sand Dollar Awards – Interior Design of the Year for Remodel

Naples, Florida

Le Ciel is located right in the heart of Venetian Village in Naples and
it is surrounded by amazing Gulf and Intercoastal Views. The Tower
was named after French Word La Ciel for “Skies”.
The design vision for this common space was to create a décor
which felt like walking on clouds. An outdated 3-ft. front door was
expanded to a 12-ft. sliding door with side lights creating a more
welcoming and open feel for residents as they enter the main doors.
The over-scaled Italian Carrara tiles create an open, light and airy
feel.
All ceilings were raised and redesigned to create a grand and
luxurious feel. Custom decorative pendants which are a combination
of chrome and glass, were placed throughout the space to create a
playful reflection of natural streaming light sky-blue colors. These
colors were also used in accent pieces of hand painted panel by
Alex Turco and 3D panels by B&N Industries. Softer textures and
colors were carefully selected for upholstered furniture and window
treatments.
In the Social Room, the mural by Phillip Jeffries showcases the
beautiful view from the water and creates an extraordinary feature
wall. A spectacular custom area rug placed in the center of the soft
seating area, ties in the movements of the sky. The colors are very
soft and welcoming and serve more as a backdrop for the amazing
view that are in full display through the full glass window/wall
system.
Close Menu